Beste Cello leidinggevende / medewerker,

Welkom op de website van Passie in Bedrijf, leuk dat je nieuwsgierig bent geworden!

Door iets te scrollen wordt telkens de navigatiebalk rechtsboven zichtbaar. Ook verschijnt er dan eenmalig (per website-bezoek) een uitnodiging om je in te schrijven voor mijn nieuwsbrief.

Wat kun je zoal vinden op mijn site?

Onder diensten beschrijf ik een aantal concrete producten voor jou persoonlijk maar ook voor jou én je team samen. Deze laatsten beschrijven trajecten voor een wat langere periode. Hierin komen we regelmatig één op één samen maar ook een aantal maal met je team. Mijn ervaring is dat deze benadering het meest blijvend effect heeft. Uiteraard zijn het voorbeelden ter inspiratie en maken we samen een voor jouw situatie passend voorstel.

Verder staan er zo’n 40 blogs op de site. Deze vormen een afspiegeling van mijn eigen inzichten en mijn eigen leerprocessen. Onderaan deze pagina vind je mijn laatste bijdragen. De blogs hebben mij zelf ook geïnspireerd om een boek uit te brengen ‘Passie in Bedrijf. De weg ernaartoe‘.

Tot slot krijg je via Bio en Opdrachtgevers wat meer gevoel bij wat ik zoal gedaan heb in mijn (werk)leven.

Veel leesplezier en hopelijk tot snel,

hartelijke groet,

Brend

 

Ondersteunt

 

Organisaties als nieuwe ‘Kerk’ Effectiviteit en zingeving door (inter)persoonlijke verdieping.

Organisaties als nieuwe ‘Kerk’ Effectiviteit en zingeving door (inter)persoonlijke verdieping.

Organisaties als nieuwe 'Kerk' Corona zet voor veel mensen hun zekerheden op losse schroeven. Meer dan ooit in de recente geschiedenis worden we met z'n allen uitgedaagd de 'houvast' meer in onszelf dan in de buitenwereld te vinden. Om die houvast te vinden, moeten we...

Lees meer
Corona Crisis. Dreiging, Potentie en de Rol/de Kans voor jouw organisatie.

Corona Crisis. Dreiging, Potentie en de Rol/de Kans voor jouw organisatie.

Corona crisis We leven in een voor velen van ons ongeëvenaarde tijd. Nooit eerder sinds de Tweede Wereldoorlog had iets zulke impact op zoveel facetten van het leven als de huidige Corona crisis. Onze normale werk-thuis routines raakten verstoord en zijn nog steeds...

Lees meer
Share This