Persoonlijke ontwikkeling 


Vraag, wens of probleem?

Als coach begeleid ik zowel leidinggevenden als medewerkers in hun persoonlijke ontwikkeling. Vragen waar ik mensen onder andere in begeleid zijn:

  • Ik ben vastgelopen in mijn werk/leven. Ik weet niet wat ik wil. Hoe kom ik hieruit?
  • Ik merk dat ik in sommige situaties niet effectief ben. Waar komt dat door en hoe kan ik anders met die situatie leren omgaan?
  • Hoe krijg ik meer balans tussen mijn werk- en privé leven?
  • Hoe krijg ik gemotiveerde en gelukkige medewerkers?
  • Ik heb mensen die niet lijken te willen. Hoe krijg ik die in beweging?
  • De mensen in mijn team zijn afwachtend en nemen niet de verantwoordelijkheid die ze zouden moeten nemen. Hoe verander ik dat?
  • Er is een sluimerend conflict in mijn team. Hoe los ik dat op?
  • Alles lijkt wel oké maar de resultaten blijven uit. Ik voel dat er iets niet klopt in mijn team maar wat?

Kennismaken?

Natuurlijk boek je een coach niet zomaar online. Voordat je iemand jouw problemen of uitdagingen toevertrouwt wil je deze misschien eerst wat beter leren kennen. Dit kan op verschillende manieren. Om te kijken of ik bij jou aansluit, kun je je bijvoorbeeld inschrijven voor een Ontdek-je-blinde-vlek-gesprek of de workshop ‘Motiveren tot presteren’. Dit zijn eenmalige momenten.

Daarnaast kun je je ook inschrijven via mijn gratis productenpagina en krijg je als welkomstcadeau de digitale versie van mijn boek Passie in Bedrijf. De weg ernaartoe in je mailbox. Je kunt natuurlijk ook geheel vrijblijvend een gratis goed-op-weg-gesprek aanvragen.

 

“Instinctief top! Weet op prettige wijze te reflecteren en te spiegelen zonder te oordelen. Het is fijn te kunnen sparren maar zelf het idee te hebben dat het je eigen oplossing is! Aangenaam luisterend oor met kennis van zaken over de psyche van de mens, zijn passie  en de dynamiek in een organisatie. Het naar voren brengen van eigen ervaringen met zijn achtergrond stelt gerust en geeft een gevoel op de goede weg te zijn!”

Machiel Otten

Ondernemer/eigenaar, In de blauwe druif

“Door een confronterend 1e gesprek met Brend heeft hij mij doen inzien dat mijn rugzak propvol zat. Ik gaf geen grens (meer) aan. Durfde niet meer te luisteren en vertrouwen op mijn gevoel. Door een 6-tal intensieve gesprekken met Brend, durfde ik weer te luisteren , te vertrouwen en te handelen naar mijn gevoel. Ik kon het “moeten” los laten en meer leven in het hier en nu.
Krachtig aan Brend vind ik , hij liet mij “razen”, luisterde er rustig naar en gaf rustige doch goede adviezen. Na een gesprek (al lopend op de Posbank in Arnhem) kwam de positieve energie weer terug bij mij. Daar pluk ik nu de vruchten van. Dank daarvoor Brend.”

Monique Hulzebosch

Teamleider, WZU Veluwe (inmiddels zelfstandig ondernemer)

Workshop 

Motiveren tot Presteren’

Gratis 

Goed-op-weg-gesprek’

Ik heb een fijne locatie vlak bij Nijmegen waar ik mensen coach en begeleid. Wandelgesprekken op de Posbank Veluwezoom zijn ook mogelijk. Wil je meer over mijn manier van werken weten klik dan hier: Meer over mijn coaching

 

Terug

Share This