Speciaal Aanbod!

Wil jij een krachtige injectie geven aan de samenwerking en communicatie in je team?

Wil je de openheid en verbinding tussen je teamleden onderling én jezelf vergroten?

Wil je op een leuke, aantrekkelijke en directe manier een aantal uur met je team aan de slag? 

Met een optimaal resultaat tegen flink gereduceerde kosten en volledig Corona-proof?

 Lees dan verder;-)

 

 

Ik bied jou nu een krachtige teamwork injectie aan tegen een gereduceerd prijs!

Na deze krachtige teamwork injectie..

Heeft de samenwerking en de communicatie in jouw team een krachtige boost gekregen.

Is alles wat er (heimelijk) speelde in je team aan de oppervlakte gekomen en omgezet in positieve actie.

Is er meer openheid en verbinding ontstaan in jouw team.

Is de voelbare positieve energie in het team vergroot.

Heb je een stevig fundament waarop je verder kunt bouwen aan plezier en resultaat met het team.

Heb jij meer zicht hoe jij deze positieve boost kunt continueren.

Intakes

Na een kennismakingsgesprek met jou, stuur ik iedereen, via jou, een mail waarin staat wat de bedoeling is.

Vervolgens houd ik een intake van 20 minuten met elk van je teamleden. In dit gesprek stel ik mijzelf kort voor en ga ik in gesprek over wat er speelt in het team. De gesprekken vinden plaats op locatie of online.

Voorbereidend gesprek

Na de intakes volgt een voorbereidend gesprek van plusminus anderhalf uur met jou, de leidinggevende van het team.

In dit gesprek bereid ik jou voor op de bijeenkomst die gaat volgen met het team. We staan stil bij de beelden die ik heb opgedaan in de gesprekken, wat de aanpak wordt voor de bijeenkomst en wat jou rol zal zijn tijdens de bijeenkomst.

‘Cross the line’-bijeenkomst

Op een samen gekozen dag en tijdstip organiseren we een ‘Cross the line’ gesprek van plusminus  3 uur. Tijdens dit gesprek voer ik de regie en doe jij mee in het proces.

Vooraf heb ik een aantal stellingen geformuleerd die de leidraad vormen voor dit gesprek. In ons één-op-één gesprek heb ik geformuleerde stellingen al met je doorgenomen.

Borgingsgesprek

Na afloop, op een andere dag, plannen jij en ik nog een afsluitend gesprek van plusminus anderhalf uur in waarin we terugkijken op de bijeenkomst. In dit gesprek staan we tevens stil bij wat jij kunt doen om het resultaat van de bijeenkomst te continueren.

Wat eerdere opdrachtgevers zeggen over Brend

“Brend is zeer sensitief in de dynamiek die gaande is in je team en wat daarin je rol als leider of liever gezegd als coach is. Op een uitnodigende, geduldige en prettige manier weet hij bij jou en je teamleden ‘binnen’ te komen om het geen wat gaande is, te pakken en te duiden. Vanuit dit inzicht biedt Brend handvatten voor jezelf en je teamleden om samen de energie te vinden, vast te houden en te versterken.”
Corné van Asten

Directeur, Syntein BV

“Instinctief top! Weet op prettige wijze te reflecteren en te spiegelen zonder te oordelen. Het is fijn te kunnen sparren maar zelf het idee te hebben dat het je eigen oplossing is! Aangenaam luisterend oor met kennis van zaken over de psyche van de mens, zijn passie  en de dynamiek in een organisatie. Het naar voren brengen van eigen ervaringen met zijn achtergrond stelt gerust en geeft een gevoel op de goede weg te zijn!”
Machiel Otten

Ondernemer/eigenaar, In de blauwe druif

“De aanleiding voor onze samenwerking was een simpele doch lastige: de samenwerking binnen een van onze teams was niet optimaal: een negatieve sfeer, onvoldoende samenwerking met elkaar en zeker niet gebruik makend van de kracht van de collega’s.

Met een intensieve voorbereiding zijn we de dag in gegaan en daar vooral gesproken MET elkaar, waarbij ik mee kon doen in de groep en het proces door Brend werd geregisseerd.

Uitkomst, we luisteren beter naar elkaar, snappen de irritaties en wensen van elkaar beter. We zijn er nog niet, maar gebruiken deze manier nog steeds (en zelf) ook in de reguliere overleggen en teamdagen die we hebben.”

Remco van Haastrecht

Sr. Operations Manager Replenishment, Albert Heijn

Cross the line; Niet communiceren is niet mogelijk. Je neemt altijd stelling! 

Praktisch

Wat krijg je?

Plusminus 17 uur aan begeleiding. Daarin zit inbegrepen: 3 gesprekken met jou, het opstellen van een maatwerk mail, de intakes met de medewerkers, het bedenken van de stellingen, voorbereiding en reistijd/kosten en het begeleiden van de ‘cross the line’-bijeenkomst. Daarnaast krijg je het fysieke boek ‘Passie in Bedrijf. De weg ernaartoe’.

Wanneer starten?

In principe kunnen we direct aan de slag zolang mijn agenda dit toelaat.

Wat kost het?

De investering voor de ‘krachtige teamwork-injectie’ is voor de eerste 5 deelnemende leidinggevenden met hun team nu €2150,– excl BTW, reis- en/of verblijfskosten. Er zijn reeds 2 plekken weg. De normale prijs bedraagt € 2550,–

Kan iedereen deelnemen?

Het belangrijkste is dat ik 100% commitment heb van jou als leidinggevende om echt een stap te willen maken met je team. Tijdens deze ‘teamwork injectie’ kan het zijn dat je ook geconfronteerd wordt met je eigen gedrag en stijl van leidinggeven. Hier moet je wel open voor kunnen en willen staan. 

Ik wens graag een vrijblijvend gesprek over deze krachtige teamwork injectie met korting!

Share This